Najnovšie recenzie zo sekcie Monitory
- 240 Hz
- Výborný na sledovanie filmov
- 0,5 ms
- Tenké rámiky
- Vzhľadom k cene výborný obraz
- Palec hore
Prehľad, pohoda, .... .
vynikajúci pri grafických úpravách
- parametre, dizajn, cena
- PALEC HORE
- Pomer cena kvalita asi najlepsia
- Pekný obraz
- Pribalený display port kábel
- Nízka spotreba
- Viacúčelové použitie, vhodné na grafické práce
- Jediná nevýhoda, ktorú som zatiaľ mal, bola podľa môjho názoru vážna. Kábel, ktorý bol dodaný s DisplayPortom, nefungoval. Presnejšie povedané, počítač ho jednoducho nevidel. Po 5 hodinách trápenia sa DisplayPort konečne pripojil, ale problém to nevyriešilo. Objavilo sa množstvo artefaktov a vlysov. Vymenil som ho za starý kábel a všetko stále funguje.
Pred kúpou musíte zistiť, či nedôjde ku konfliktu s vaším videoadaptérom. Za také peniaze sa zdá byť zvláštne hľadať dôvod, prečo sa kábel nepripojil. Alebo hľadanie nejakého ovládača, ktorý by problém vyriešil. Spoločnosť Samsung má krátku odpoveď: Máme dokonalé zariadenie, nemôžu byť žiadne problémy. Môžu vám odporučiť, aby ste ho odniesli do servisného strediska a nechali vymeniť kábel.
- vynikajúci 4K monitor za rozumnú cenu
- 2 HDMI vstupy
- nie je výškovo nastaviteľný
- len pevné uchytenie nožičiek bez možnosti nejakého pootočenia
- vynikajúci obraz za rozumnú cenu
- veľký monitor skôr pre office prácu
- nemá VESA uchytenie
- nie je výškovo nastaviteľný
- Výborný displej
- Fast IPS panel (1ms) 10-bit
- Quantum Dot
- Mini LED podsvietenie (576)
- HDR 1000
- DCI-P3 96%
- sRGB 160%
- Aura Sync s niekoľkými svietiacimi LED na zadnej strane
- Nízky stojan
- Až tretí kus mal bezchybný panel (0 chybných pixelov)
Asi najproblematickejší je stojan, ktorý je nízky a široký, preto pôjde v mojom prípade na rameno vďaka VESA uchyteniu. Na tretí pokus som už dostal monitor s bezchybným panelom (predtým to bol 1 hot pixel a potom pre zmenu 1 mŕtvy pixel). Inak je to výborný monitor a určite jeden z najlepších na trhu.
Dobrá kvalita za primeranú cenu.
- Monitor má repráky
- Netreba karibrovat, stačí CN7
- kvalitný displej
- farby
- nemá reproduktory
- Kvalita dobrá cena
No
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »