Najnovšie recenzie zo sekcie Monitory
- Rozlíšenie
- Frekvencia
Pekný relatívne lacný monitor, škoda že nema väčšiu frekvenciu. Kúpil som ho synovi na PS 5 ,
Je veľmi spokojný a to je dôležité.
- Kvalita obrazu
- 120Hz
- Kvalita reproduktorov
- Design
V cenovej kategórii do 300 eur jedna z najlepších kúp, ak nie najlepšia. Používam spolu s Mac Mini M4 a som absolútne spokojný - pri 120Hz je scrolling neuveriteľne plynulý (pri myši MX Master 3), obraz doslova lieta a človek má pocit, že je naozaj rok 2025.
- Po veľmi krátkej dobe sa pokazil panel - monitor je nepoužiteľný na vyšších obnovovacích frekvenciách, vkuse ju musím znižovať, čo je pri monitore určenom na hranie neakceptovateľné. Stal sa z neho 250€ kancelársky monitor.
- QDOLED, dobre viditelny za kazdych podmienok
- farby a kontrast nemaju chybu
- po 4. hodinach prve upozornenie na pixel refreshe
- po 15. hodinach uz monitor automaticky vypne, skoci tabulka a zacne odpocitavanie
- vela nastaveni, kazdy si pride na svoje
- adapter ma kratsi napajaci kabel, musim zial mat ten adapter na stole, inak ziadna nevyhoda
je to super QDOLED za tie peniaze, mal som predtym IPS od AOC a chcel som ostat verny znacke, lebo mam dobre skusenosti, je to moj druhy OLED panel, uz sa nechcem pozerat na VN/IPS panely, je to diametralny rozdiel
Žiadne
AOC C27G4ZXE
Pridané: 8. septembra 2025
(naposledy upravené 8. septembra 2025)
Zakúpený v Alza.sk
- HDMI kábel
- minimálny rámček
- VESA
- power delivery 140W
- daisy chain - retazenie s kablom s monitor do monitora a netreba davat dalsie kable do notebooku
- mam uz 3 taketo monitory len starsie verzie a vsetky sluzia na denne pouzivanie roky bez problemov
- notebook DELL podporuje powerdelivery 130W len cez svoj vlastny adapter a nie cez stadardny PD protokol, ktory pouziva aj tento monitor ale to je chyba notebooku DELL
- cena/výkon
- splnil moje očakávania,pre svoje rozmery je pre mňa dobrá voľba
Asus TUF Gaming VG279Q3A
Pridané: 27. augusta 2025
(naposledy upravené 27. augusta 2025)
Zakúpený v Datacomp.sk
- cena / kvalita
- Rozmery
- Funkčnosť
- PowerDelivery USB-C určite nie 15W, max. 10W.
za tie peniaze solídny monnitor, po 3 dňoch používania som spokojný
- Super svietivost - podobna Dell Pro/XPS
- Dostatocne velke rozlisenie
- Ultra lahky
- Obal je dost onicom
Super ultra lahky monitor na cesty. Nema mount, ale standardne ho polozim na kopu knih, alebo hrniec - podla toho co je k dispozicii :)
Uz niekolko rokov som hladal nieco taketo - monitory bud nemaju dostatocnu svietivost, alebo maju zbytocne velke rozlisenie. Spokojnost.
- best monitor for shooters
- žiadna
nadštandardne dobrý obraz, možnosť nastavení, šikovná dell aplikácia na rýchle rozloženie viacerých okien pri práci pre obrazovku 21:9, HUB s množstvom portov
- mozno len z dovodu zatial kratkeho uzivania - v popise je pouzitie 4 ovladacov vzadu, ale nie je uvedene ako potvrdit vyber z moznosti pre dany ovladac, asi musim vyhladat
produkt kupeny na pripadnu pracu z domu, obrazovka je ostra s ochranou zraku, ocenujem moznost naklonenia monitoru
There is a monitor with great colors and very human oriented ergonomics.
- Excelentný obraz , potom ďalekonič s potom Mini led s IPS a VA
- Na RTINGS ma odporúčanie najlepšieho herného monitoru
- Konkurencia máva tento monitor výrazne lacnejší
Výborný monitor avšak sú tu malé detaily , obrazovka ma jemne cerveno sivý nádych pri veľmi osvetlenej miestnosti
Zatiaľ ho používam len veľmi krátko, ale zatiaľ neboli žiadne problémy...
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]